Mūsų interneto svetainės (Ratilio.lt) lankytojų duomenis renkame laikydamiesi Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymo, kitų susijusių teisės aktų bei kontroliuojančių institucijų nurodymų.

Atkreipiame dėmesį, kad svetainėje gali būti nuorodų į socialinius tinklus, kitų įmonių ar organizacijų interneto tinklalapius. Svetainės privatumo ir slapukų politiką taikome tik tada, kai lankotės Ratilio.lt svetainėje.

Ratilio.lt nėra atsakingas už trečių šalių interneto tinklalapių turinį ar jų naudojamus privatumo užtikrinimo principus. Jei paspaudę nuorodą iš Ratilio.lt svetainės pateksite į kitus tinklalapius, turėtumėte atskirai pasidomėti jų privatumo politika.

Administruodami interneto svetaines bei diagnozuodami sutrikimus tinklalapių serverių darbe fiksuojame lankytojų kompiuterių IP adresus ir atliekamus tinklalapiuose veiksmus. IP adresas – tai kompiuterį identifikuojantis unikalus kodas tinkluose. Jis, kaip ir lankymosi tinklalapiuose veiksmų seka, gali būti naudojamas nustatant lankytoją ir renkant įvairią statistinę informaciją. Informacija renkama užtikrinant kibernetinės ir informacinės saugos teisės aktų reikalavimus.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę ir svetainės darbą, tinklalapyje naudojame slapukus ir renkame duomenis apie paslaugų naudojimą.

Registruojantis Ratilio.lt naujienlaiškiams gauti, renkame vartotojo identifikavimui būtiną pagrindinę informaciją, kurią pateikiate pildydami registracijos formą, t. y. vardą, pavardę, elektroninio pašto adresą ir IP adresą.

Surinktus duomenis apie svetainės lankytojus atsakingai saugome nuo praradimo, neleistino naudojimo ir pakeitimų.

Kaip mes naudojame slapukus?

Svetainėje naudojama „Google Analytics“ – Google, Inc. (toliau – Google) teikiama žiniatinklio analizės paslauga, kuri padeda išanalizuoti, kaip naudojamasi šia interneto svetaine. Šiuo tikslu „Google Analytics“ naudoja slapukus.

Slapukų gauta informacija apie naudojimąsi interneto svetaine – standartinė interneto žurnalo informacija (įskaitant jūsų IP adresą) ir anoniminė informacija apie lankytojo elgesį – perduodama Google ir Google ją saugo taip pat ir JAV esančiuose serveriuose. Prieš išsiunčiant jūsų IP adresą Google, svetainė paverčia jį anoniminiu.

Pagal Google „privatumo skydo“ sertifikavimo tvarką, Google pareiškia, kad ji laikosi ES ir JAV „privatumo skydo“ sistemos reikalavimų. Google gali perduoti „Google Analytics“ surinktą informaciją trečiosioms šalims, kai to reikalaujama pagal įstatymus arba kai tos trečiosios šalys tvarko informaciją Google vardu.

Pagal „Google Analytics“ paslaugos teikimo sąlygas Google nesusies duomenų subjekto IP adreso su jokiais kitais Google turimais duomenimis.

Svetainėje taip pat yra naudojami techniniai slapukai, kurie sukurti ir tiesiogiai naudojami pačios svetainės (be trečiųjų asmenų įsikišimo) informacijos elektroniniu ryšio tinklu perdavimui. Techniniai slapukai nėra naudojami jokiems kitiems tikslams. Toks duomenų tvarkymas neleidžia tiesiogiai ar netiesiogiai nustatyti Jūsų tapatybės. Ratilio.lt pasilieka teisę anonimišką statistinę informaciją perduoti trečiosioms šalims.

Jūs galite atsisakyti slapukų pakeisdami savo naršyklės nustatymus. Kai kurios paslaugos gali neveikti!

Prieiga prie asmens duomenų, jų pataisymas ir nesutikimas

Asmens duomenų subjektas turi teisę reikalauti, kad nemokamai pataisytume visus jo asmens duomenų netikslumus. Taip pat asmens duomenų subjektas turi teisę nesutikti, kad būtų tvarkomi jo asmens duomenys bei kad jie būtų atskleisti trečiosioms šalims, išskyrus jei tai reikalinga tinklalapyje nurodytoms paslaugoms teikti.

Prašymą dėl prieigos, pataisymų ir nesutikimo galite siųsti elektroniniu paštu adresu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.. Prašyme aiškiai nurodykite savo vardą ir pavardę, vartotojo vardą.

Go to top